Koulutus

Tarjoamme ajokoulutukset Kangasalta koko Pirkanmaalle

Wankkurin koulutukset on suunniteltu tarjoamaan jokaiselle kuljettajalle tarvittavat taidot turvalliseen ja vastuulliseen ajamiseen. Olitpa sitten aloitteleva kuljettaja tai kokeneempi tiellä liikkuja, koulutuksemme räätälöidään henkilökohtaisesti vastaamaan juuri sinun ja yrityksesi tarpeita. Kokeneet kouluttajamme varmistavat, että saat parhaan mahdollisen opetuksen sekä teoriassa että käytännössä.

Direktiivikoulutus

Ammattipätevyyden jatkokoulutus, eli Direktiivikoulutus ja sen velvoittamat koulutuspäivät tuntuvat monesti pakkopullalta. Meidän missiomme on saada pakkopulla maistumaan tuoreelta korvapuustilta. Koulutusten tarkoitus on varmistaa maantiekuljetusten turvallisuus ja ympäristöystävällisyys. Vaikka aiheet saattavat kuulostaa tylsiltä, ei itse koulutuksen tarvitse olla puuduttava ja tylsä.

Laki edellyttää käymään viisi jatkokoulutuspäivää viiden vuoden välein, jotta saat ajaa raskasta ajoneuvoa työksesi. Halutessasi voit jakaa nämä viisi päivää, esim. yksi koulutuspäivä/vuosi.

Nyt on aika tehdä ratkaisuja: haluatko maksaa epämieluisasta ja puuduttavasta diasarjojen läpikäymisestä vai oletko valmis viettämään mukavan päivän kavereiden ja kollegoiden kesken ja samalla saada uusia tai unohduksiin jääneitä työkaluja omaan osaamiseen ja päivittäiseen työn tekemiseen?

Ota yhteyttä, kerro tarpeistasi ja kysy tarvittaessa lisää. Me järjestämme juuri sellaisen koulutuksen kuin haluat.

Tulevat koulutukset:
Ennakoiva ajo, 130€ (ei piilokuluja)
Tiistai 23.7.2024, klo 8.30-15.30
Mobilia, Kangasala
Ajo- ja lepoajat, piirturit ja kuorman sidonta, 130€ (ei piilokuluja)
Torstai 25.7.2024, klo 8.30-15.30
Mobilia, Kangasala
Asiakaspalvelu ja kuljettajan terveelliset elämäntavat, 130€ (ei piilokuluja)
Perjantai 26.7.2024, klo 8.30-15.30
Mobilia, Kangasala

Ennakkoilmoittautumisia otetaan mielellään vastaan
Puh. 050 431 6560
Sposti. wankkuri@wankkuri.fi
Mikäli ennakkoilmoitus jää tekemättä, ei hätää, voit silti saapua paikalle ja tulla viettämään mukavaa koulutuspäivää kollegoiden kanssa.

Ajotapakoulutus

Työntekijät ja autot ovat kenties yrityksesi näkyvin mainos. Niin hyvässä kuin pahassa. Avullamme pystyt varmistamaan, että työntekijäsi osaavat käyttää ajoneuvojanne oikeaoppisesti ja taloudellisesti. Tällä pystyt kiillottamaan yrityskuvaa, joka näkyy tien päällä.

Ajotapakoulutuksemme keskittyy opettamaan, miten käyttäydytään liikenteessä hyvin, edistetään liikenneturvallisuutta ja vastuullisuutta kaikille tiellä liikkujille. Koulutus on suunnattu kaikenikäisille kuljettajille, jotka haluavat parantaa liikennekäyttäytymistään ja ajotapojaan. Näillä työkaluilla pystyt tulevaisuudessa stressittömämpään ja sujuvampaan ajamiseen ja liikenteeseen.

Räätälöimme koulutuksemme niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tarpeisiin.